CGT

Boekhouding voor vennootschappen, eenmanszaken en beginnende bedrijven

CGT heeft meer dan 20 jaar ervaring in boekhouding. Onze vijf medewerkers beschikken over de nodige vakkennis om uw boekhouding volledig op punt te stellen. U kunt er bij ons zeker van zijn dat alle documenten en formaliteiten tot in de details behandeld worden. Heeft u vragen of wenst u een afspraak te maken met CGT? Neem dan zeker contact met ons op. Wij helpen u graag zo snel mogelijk verder.

 

Wij zijn gespecialiseerd in boekhouding voor bedrijven, van het voorbereiden van auditdossiers tot het verlenen van advies over de wetgeving. Vennootschappen en eenmanszaken kunnen onder andere bij ons terecht voor de volledige boekhouding en voor het invullen van belastingaangiftes. Ook voor beginnende bedrijven bieden wij een uitgebreid dienstenpakket: zo kunt u op onze expertise rekenen voor advies en voor het opstarten van de boekhouding.

 

Onze jarenlange ervaring, persoonlijke service en professionele aanpak zijn onze grootste troeven. Wij passen ons graag aan u aan en zorgen dan ook steeds voor een dienstverlening op maat. Bovendien werken wij steeds volgens de wetgeving en respecteren wij de termijnen voor uw administratie en boekhouding.

 

Wenst u meer informatie over de diensten van CGT? Aarzel dan niet om ons te contacteren: wij staan u bij met raad en daad. U kunt ons telefonisch of via mail bereiken. Wij staan van maandag tot en met vrijdag op afspraak tot uw beschikking.